Køberrådgivning i Nordsjælland

Vi gennemgår boligen inden endelig aftale

EHB tilbyder køberrådgivning i Nordsjælland, som handler om at gennemgå boligen før den endelige købsaftale er i stand. EHB kan yderligere udarbejde et pris overslag over evt. forbedringer.

Få overblik over boligens samlede stand med køberrådgivning i Nordsjælland

Gennemgangen er et tilbud, om, at se på boligens fysiske stand, samt gennemgang og konsekvens vurdering af tilstandsrapporten, både vedligeholdelsesmæssigt og økonomisk.

På trods af, at en tilstandsrapport indeholder en del anmærkninger, er det ikke nødvendigvis en ”dødsdom”, over boligen. Boligen kan sagtens blive din alligevel. Betragt kun tilstandsrapporten som en oplysning til dig som køber. Sammen kan vi se på, og få overblik over boligens samlede stand, om der evt. er akutte tiltag der skal udbedres nu, eller om der er noget der kan vente til senere i forbindelse med almindelig vedligeholdelse.

Ved gennemgangen tages der typisk udgangspunkt i el og tilstandsrapporten. Under gennemgangen, er der mulighed for at stille specifikke spørgsmål til, og af byggeteknisk karakter, samt få en helhedsvurdering og prisoverslag for evt. udbedringer. Har i ønsker om tilbygning eller ombygning umiddelbart efter overtagelse af boligen, ser vi også på det potentiale.

EHB kan altid hjælpe med lige nøjagtigt Jeres udfordring, og styrer Jer sikkert i mål.

EHB samarbejder med et professionelt netværk af ingeniører, arkitekter samt andre specialister inden for bygningsfysik og bygningsdesign.